AGR Cockpit 2.0

AGR Cockpit

De AGR Cockpit neemt de administratie van het laden en lossen van dierlijke meststoffen grotendeels uithanden. Data2Track doet dit op slimme wijze door hardware en software te combineren.

Het is een doordacht proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een actief bedieningspaneel geplaatst in de cabine, welke gekoppeld is aan het passieve deel, de trailercontroller, gemonteerd op de as van uw bakwagen, aanhangwagen of oplegger. Slimme software maakt de bediening eenvoudig en snel.

laat ons contact met u opnemen

Het systeem:
De bediening van een boordcomputer behoort eenvoudig en ondersteunend te zijn.

De AGR cockpit bestaat uit twee delen die in connectie met elkaar één werkend geheel vormen. Het actieve bedieningspaneel (1) staat in verbinding met de passieve AGR-controller (2).

AGR Cockpit D2TPro-terminalBedieningspaneel (1)

Het bedieningspaneel is gemonteerd in het trekkende voertuig en is geregistreerd bij de overheid. De D2TPro terminal is van industriestandaard en is voorzien van speciale Data2Track AGR software om het registratieproces zo eenvoudig mogelijk te maken.  

D2tPro terminal

  • Hufter proof, heavy duty design
  • Krachtige en razendsnelle octa-core processor
  • Inclusief hoogwaardige docking-station
  • Zonwerende scherm protectie laag
  • AGR bekabeling set
AGR Cockpit scanner

Scan de barcode van het vervoersbewijs dierlijke meststoffen, de pot en het deksel.

 • Handscanner 

Software

 • Custom made Data2Track AGR registratie software
 • Modulair uit te breiden met andere Data2Track oplossingen
 • Berichtenmodule
 • Ritregistratiesysteem (modulair)
 • Rit- en orderregistratie (modulair)
 • Geïntegreerde truck navigatie (modulair)
 • Urenregistratie met CAO verloning (modulair)
 • AGR/GPS software voor gebruik in België (modulair)

AGR-controller set (2)

De AGR-controller set verzamelt de laad- en los informatie van de druksensoren en zet deze door naar het bedieningspaneel wanneer deze voldoet aan de gestelde criteria. De verplichte informatie wordt automatisch verstuurd naar RVO. De gehele set incl. bekabeling wordt fysiek gemonteerd op de as van uw bakwagen, aanhangwagen en/of oplegger. 

Positiebepalingen kunnen worden geregistreerd en opgeslagen door Data2Track en zijn gemakkelijk inzichtelijk in FleetControl, het Data2Track webportaal. De overheid verplicht u om deze gegevens minimaal 7 jaar te bewaren in uw eigen administratie. 

AGR Cockpit FleetcontrolLocatiegegevens, gewichten en activiteiten worden automatisch per rit opgeslagen en zijn via onze webportal FleetControl gemakkelijk opvraagbaar en uit te draaien in heldere rapporten.

Zoals het AGR rapport waar alle ritten van een gespecificeerde periode in één oogopslag terug te vinden zijn incl. gewicht, AGR registratie codes, VDM-, pot en dekselnummers. Met een handige kaartfunctie is precies te zien waar het voertuig zich op dat exacte moment bevond en uiteraard staan de adressen en de activiteiten statussen er netjes bij vermeld. Alle informatie die u nodig heeft, altijd en overal beschikbaar.

De (modulaire) mogelijkheden

Data2Track gelooft in modulaire oplossingen. U betaalt voor de functionaliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Zo kunnen wij klant specifiek een pakket samenstellen dat echt bij u past. Uiteraard is het mogelijk functionaliteiten op- of af te waarderen afhankelijk van uw behoefte op dat moment.

De AGR Cockpit 2.0 heeft uitgebreide mogelijkheden:

AGR/GPS registratie
De AGR Cockpit is in de basis voorzien van de Data2Track AGR/GPS registratie software. Met de handscanner worden de barcodes van uw vervoersbewijs, de pot en deksel, gescand en begint het registratieproces. Op basis van laad- en lossignalen, positiebepaling en de gestelde eisen worden de gegevens automatisch aangeleverd bij de autoriteiten.

Rapportages
Heldere AGR rapporten zijn digitaal beschikbaar in FleetControl, de webportal van Data2Track, of worden u per e-mail aangeleverd afhankelijk van het abonnement dat u afneemt. Statussen, laad- en los adressen, tijd & datum, VDM bon nummers, pot- en dekselnummers en gewichten zijn standaard inzichtelijk in het AGR rapport.  

Fleetcontrol webportal (modulair)
Fleetcontrol is het commandocentrum voor uw voertuigen. Bekijk voertuigen real-time op de kaart, gebruik de uitgebreide berichtenmodule en kijk tal van rapporten in, of druk ze af. Meer weten over FleetControl, klik dan hier.

Berichtenmodule
De D2TPro terminal is standaard voorzien van een werkende sim-kaart geleverd door Data2Track. Via de berichtenmodule is het mogelijk kosteloos te communiceren met uw chauffeurs in binnen- en buitenland. 

Navigatie (modulair)
De Data2Track software kan in principe werkzaam zijn in combinatie met alle navigatiesoftware, zolang de software is geïnstalleerd op de terminal. Ook bieden we de mogelijkheid een navigatielicentie af te nemen via Data2Track zelf. 

Urenregistratie (modulair)
De Data2Track AGR registratie software is standaard ingericht voor het registreren van uren voor uw chauffeurs. Met de modulaire FleetTime module zijn papieren dag- of weekstaten overbodig geworden en kan de chauffeur zijn uren digitaal en real-time verantwoorden. De FleetTime module aan de kantoorzijde geeft inzicht in uren en opgebouwde vergoedingen, berekend volgens CAO. De uren zijn zelfs aan te bieden bij uw verloningspakket. Meer weten over FleetTime, klik dan hier.

Mest rijden in België (modulair)
De AGR/GPS module voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld zijn in Nederland. De modulaire ‘België-module’ is een software update waardoor het ook mogelijk wordt mest te vervoeren in België, uiteraard volgens de geldende regels van de Vlaamse Mest Bank.

Rit- en orderregistratie interface (modulair)
Onze software heeft API interface mogelijkheden. Uw AGR Cockpit wordt een volwaardige boordcomputer als u koppelt met uw transport Management Systeem of andere systemen. Verstuur rit-opdrachten vanuit uw TMS software naar de D2Tpro terminal en koppel ritinformatie rechtstreeks terug naar uw TMS pakket. De mogelijkheden tot geavanceerde koppelingen zijn er. Kijk hier hoe wij te werk gaan.

Alles wat u moet weten over de invoering van de rVDM

Vanaf 1 januari 2023 verandert er veel omtrent de regelgeving rond mestvervoer. Vanaf dat moment werkt de hele mestketen van Nederland op een nieuwe manier. Het papieren Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen (VDM) wordt vervangen door de digitale rVDM. Lees hier alles wat u moet weten!

Dierlijke meststoffen uitrijden? Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen