AGR Cockpit

De Data2Track AGR Cockpit neemt uw administratie grotendeels uit handen en doet dit op slimme wijze door hardware en software te combineren.

Het is een doordacht proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een actief bedieningspaneel geplaatst in de cabine, welke gekoppeld is aan het passieve deel, de trailercontroller, gemonteerd op de as van uw bakwagen, aanhangwagen of oplegger. Slimme software maakt de bediening eenvoudig en snel.

De bediening van een boordcomputer behoort eenvoudig en ondersteunend ten aanzien van de chauffeur te zijn.

Het is ten slotte een verlengstuk van de chauffeur om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Maar ook efficiënt waarbij de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

De AGR Cockpit is comfortabel in gebruik en voor iedereen begrijpelijk. Met de handscanner scant u de barcode van het vervoersbewijs dierlijke meststoffen, de pot en het deksel. De druksensoren verbonden aan de trailercontroller meten de druk van uw geladen of lege bak, aanhanger of oplegger en geven via de trailercontroller, verbonden aan een modem, automatisch laad- en los berichten door aan de autoriteiten.

Locatiegegevens, gewichten en activiteiten worden automatisch per rit opgeslagen en zijn via onze webportal FleetControl gemakkelijk opvraagbaar en uit te draaien in heldere rapporten.

Zoals het AGR rapport waar alle ritten van een gespecificeerde periode in één oogopslag terug te vinden zijn incl. gewicht, AGR registratie codes, VDM-, pot en dekselnummers. Met een handige kaartfunctie is precies te zien waar het voertuig zich op dat exacte moment bevond en uiteraard staan de adressen en de activiteiten statussen er netjes bij vermeld. Alle informatie die u nodig heeft, altijd en overal beschikbaar.

Zowel de AGR Cockpit als FleetControl, de webportal die inzicht geeft in al uw data, is modulair uit te breiden.

Navigatie

Geïntegreerde trucknavigatie brengt u van A naar B. Optioneel beschikbaar en vanuit de Data2Track software te bedienen.

Urenregistratie

Geen dag- of weekstaten meer voor uw chauffeurs. Middels het activiteiten menu in de boordcomputer kan de chauffeur zijn activiteiten aangeven. Bijvoorbeeld laden, lossen, wachten of pauze. De activiteiten worden automatisch verwerkt in FleetTime de urenregistratiemodule die inzicht geeft en automatisch volgens CAO de onkosten berekend voor de desbetreffende chauffeur.

AGR/GPS België

Vervoert u mest over de grens bij onze zuiderburen? Dan is optioneel de België-module beschikbaar. Met een speciale software update voldoet u aan de wettelijke regels die in beiden landen gelden.

Certificering
Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen