Boordcomputer app: slim, goedkoop en flexibel alternatief voor boordcomputers

De DriversApp boordcomputer app voor smartphone en tablet is een totaaloplossing voor fleetmanagement. Hij vervangt de storingsgevoelige, dure traditionele boordcomputer en biedt veel meer mogelijkheden. Bovendien is hij ook nog veel goedkoper.

Boordcomputer app biedt alles-in-een

Data2Track gelooft erin dat fleetmanagement, ritkoppelingen en bijvoorbeeld het uitlezen van tachograaf simpel moet zijn. Geen gedoe met geheugenkaartjes en computers die al verouderd zijn als ze gemonteerd worden. Geen frustraties over verschillende software systemen en handleidingen die chauffeurs liever niet openslaan. Wij hebben de ultiem gebruiksvriendelijke DriversApp en de bijbehorende webportal FleetControl ontwikkeld, inclusief de mogelijkheid om deze te koppelen aan het operationele TMS.

Meer informatie
Boordcomputer app

Compleet systeem voor route- en dataregistratie

De DriversApp kan alles wat u nodig hebt rondom de ritten van uw chauffeurs:

  • Berichten uitwisselen met chauffeurs
  • Positiebepaling van wagens tijdens ritten zien
  • Uitlezen van de tachograaf
  • Analyseren van de rijstijl
  • Urenregistratie per dag of week met berekening van de vergoeding volgens CAO
  • Mogelijkheid tot TMS-interfacing

De DriversApp kan alles wat een traditionele boordcomputer ook kan, maar is goedkoper, duurzamer en makkelijker in gebruik. Daarnaast is hij meteen in te zetten. Voor de planners van uw bedrijf is er de portal FleetControl. Hier zien ze op overzichtelijke wijze alle informatie over de ritten.

Meer informatie
Mobiel met de boordcomputer app
Meer informatie

Snel inzetbaar, ook voor (tijdelijke) charters 

Bij drukte een charter inzetten kan lastig zijn als niet alle wagens voorzien zijn van een boordcomputer. Een extra traditionele boordcomputer laten inbouwen, is dan een dure oplossing die vaak te lang op zich laat wachten. Veel makkelijker is het om de boordcomputer app van Data2Track in te zetten. De charter heeft alleen een smartphone of tablet nodig met de DriversApp erop. Hij kan direct de weg op.

Mobiel met applicaties van de boordcomputer app
Meer informatie

Goedkope oplossing voor transportsector 

Een fysieke boordcomputer kost een paar duizend euro en moet gemonteerd worden in alle wagens. Als hij stuk is, moet een monteur ernaar kijken. Dat levert regelmatig een gepeperde rekening op of kost veel uren, zeker als u een groot wagenpark hebt. Daarnaast zijn de toestellen gevoelig voor slijtage en moeten ze onderhouden worden. Er duiken altijd onverwachte kosten op. Daar zit helemaal niemand op te wachten.

Koppeling met andere systemen

Transportbedrijven hebben allerlei verschillende software (pakketten) nodig. Het is belangrijk dat deze goed samenwerken. Opdrachten moeten vanuit een TMS-pakket bij de chauffeur terechtkomen in de DriversApp en er moet ook een terugkoppeling naar het TMS-pakket gaan.

Data2Track biedt koppelingen met allerlei soorten software systemen. Denk aan TMS-pakketten, Salarispakketten, rijstijl coaching of BI-tooling.

Wij luisteren naar wat u wilt en nodig hebt, en passen de DriversApp daarop aan. Zo krijgt uw bedrijf een maatwerksysteem voor alle communicatie tussen chauffeurs en kantoorzijde. Dat is meer dan de fysieke boordcomputer biedt.

Vergaderruimte van Data2Track

De DriversApp krijgt automatisch updates

Bij Data2Track werken we continu aan het nog beter en uitgebreider maken van de DriversApp en de portal FleetControl. We luisteren daarbij naar de wensen van de gebruiker. Zodra er nieuwe functies beschikbaar zijn in FleetControl, krijgt het portal een update. U als gebruiker hoeft daarvoor niets te doen. Bedenken we samen met een klant een nieuwe toepassing voor FleetControl die voor iedereen handig is? Dan voegen we deze gratis toe.

Kantoor van Data2Track

Snelle service bij Data2Track

Data2Track staat bekend om de goede persoonlijke service en aandacht voor de klanten. Als u ons belt of mailt, krijgt u meteen antwoord van iemand die weet wie u bent en die voor u aan de slag gaat. Wij hebben eigen programmeurs in dienst die op onze eigen locatie werken en dus vast onderdeel uitmaken van ons team.

Het kantoorpand van Data2Track

Wat kost de boordcomputer app?

Wie kiest voor de DriversApp, weet van tevoren precies wat de kosten zijn. Vanaf 14,50 euro per wagen per maand heeft een chauffeur er toegang toe. De app is stabiel en flexibel en heeft geen onderhoud nodig. Ons systeem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat u alleen de functies afneemt die u nodig hebt. U betaalt nooit voor functies die u niet gebruikt of die niet passen in uw bedrijf.

Met eigen ogen zien?

Neem contact met ons op en ervaar de veelzijdigheid, flexibiliteit en kostenbesparing die een boordcomputer app voor uw organisatie kan hebben.

Contact opnemen