Data2Track heeft onlangs besloten de samenwerking aan te gaan met PTV voor onze geocoding calculaties. Wij investeren verder in onze oplossingen en daarmee in onze klanten. In die hoedanigheid heeft PTV gesproken met Rob Bouwer en onderstaand persbericht geplaatst op de site van PTV.

Kopie bericht

Data2Track integreert PTV xServer voor betrouwbare geocoding & tijd- en afstand calculaties

Data2Track, de specialist in het leveren van boordcomputer App-oplossingen, ontwikkelt geavanceerde fleet-management oplossingen om logistieke processen te stroomlijnen. ‘’Wij geven klanten de ruimte hun ideeën en behoeften ten aanzien van fleet-management te verpakken in een ‘eigen’ custom-made product voor relatief weinig kosten’’ , aldus Rob Bouwer, Commercieel Directeur bij Data2Track.

Om betrouwbare geocoding en tijd- en afstand calculaties te kunnen maken voor hun klanten, gaat Data2Track PTV xServer integreren. ‘’De oplossing van PTV is dé norm in de logistiek op het gebied van tijd- en afstand calculaties. We kunnen hiermee onze oplossing verder professionaliseren en voorzien van veel truck gerelateerde- en toldata. We gaan hiermee onze klanten net dat beetje extra functionaliteit geven.’’

Data2Track zal in eerste instantie starten met xLocate en xRouteserver om de betrouwbare tijd- en afstand calculaties voor hun klanten te realiseren. Dat zijn middelgrote tot grote transportbedrijven met evenredige vloot. ‘’Met xServer kunnen we nauwkeuriger ETA’s berekenen, iets wat van groot belang is voor onze klanten.‘’

Data2Track is constant in beweging om hun klanten meer waarde te bieden. ‘’Dat houdt in dat wij regelmatig nieuwe functionaliteiten toevoegen aan onze fleet-management oplossingen. PTV xServer is daar een onderdeel van. We verwachten in Q2 dit jaar de switch te gaan maken.’’

PTV xServer, Software-as-a-Service

Met de web API’s van PTV Group bent u in staat om verschillende functionaliteiten op het gebied van rit- en routeplanning in uw eigen applicatie (TMS, ERP, CRM of FMS) te integreren. Dit kunnen usecases zijn als mapping, routing, optimisation & geocoding. Dankzij de betrouwbare algoritmes en data van PTV Group, profiteren organisaties van relevante truckdata.

Over PTV Group

PTV. Verbeteren van transport & mobiliteit.

PTV Group hanteert een holistische benadering die alle aspecten van verkeer, vervoer en logistiek integreert om duurzame mobiliteit te creëren en te bevorderen. De PTV Group biedt software-oplossingen en consultancy om transport & mobiliteit te versterken voor een schonere en slimmere toekomst. De ‘best-in-class’ software voor intelligente verkeersmanagement en transportoptimalisatie maakt het besluitvormers in de politiek, steden, industrie en handel mogelijk om tijd en geld te besparen, de wegen veiliger te maken en het milieu te beschermen. De software van PTV simuleert en visualiseert vandaag hoe de mobiliteit van morgen met al zijn ecosystemen en dimensies kan worden gerealiseerd – van strategische verkeersplanning tot micromobiliteit voor de first- en last-mile.

Het bedrijf werd in 1979 opgericht. Vandaag de dag werken ongeveer 900 medewerkers wereldwijd aan toekomstgerichte oplossingen om intelligente en milieuvriendelijke transport & mobiliteit voor iedereen te creëren.