Fleet FMS

De FLEET FMS is inmiddels gemeengoed in trucks. Voertuig gerelateerde data wordt verzameld in de FLEET FMS en kan middels een hardware integratie opgehaald worden.

De hardware staat op zijn beurt weer in contact met de Drivers App via een bluetooth verbinding. Door slimme berekeningen toe te passen is het mogelijk interessante statistieken te maken die chauffeur en kantoorzijde efficiënter laten werken. Bijvoorbeeld cruise control gebruik, brandstofverbruik, remgedrag, snelheid, toerental of koppel. Allemaal handig weergegeven in schijf en staaf diagrammen in de Fleet FMS module voor efficiënt fleet management.

Ongeveer een derde van de kosten binnen logistieke organisaties is gebaseerd op brandstofverbruik.

Het FLEET FMS rapport geeft inzicht in brandstofverbruik en stipt verbeterpunten aan. Gemiddeld verbruik van brandstof bijvoorbeeld, waarbij direct zichtbaar is welk voertuig onder en boven het gemiddelde verbruik opereren. Maar ook de afgelegde afstand ten aanzien van brandstof per km of 100 km.

Real-time inzichtelijk en te exporteren als PDF.

Rijden is mensenwerk. Als chauffeur ben je ten alle tijden bezig het voertuig zo veilig en efficiënt mogelijk van A naar B te rijden.

De rijstijl analayse geeft een kijkje in het rijgedrag van uw chauffeurs en geeft verbeterpunten aan. Gebruikt u chauffeur cruise control? En zo ja, hoe vaak, en hoe staat dat in verhouding tot andere chauffeurs? Wat is het schakelgedrag gebaseerd op toerental? en wat is de gemiddelde snelheid over een ingestelde periode? Het is allemaal belangrijke data die voor de kantoorzijde en de chauffeur inzetbaar is om nog beter, sneller, veiliger en efficiënter het werk te verrichten. Handig en leerzaam voor uw chauffeurs, kostenbesparend voor de organisatie.

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen