FleetControl / Update 210324-01

In de FleetControl webportal werken we dagelijks aan verbeteringen van het platform. Vragen en verzoeken van klanten worden vaak omgezet naar nieuwe functionaliteiten, maar we werken ook aan voorzieningen om het gebruikers makkelijker te maken.

1.0 Data2Track Kennisbank

FleetControl is een webportal met heel veel mogelijkheden. Het werd tijd om een Wikipedia op te bouwen met alle functionaliteiten die FleetControl te bieden heeft. Een plek waar je vragen kunt stellen over het platform en informatie kunt terug vinden over alle functionaliteiten van het platform.  Dat heeft geresulteerd in de nieuwe Data2Track Kennisbank die bereikbaar is via het blauwe vraagteken ‘? naast de ‘Update Bel’ en uw inloggegevens.

Een druk op de knop brengt u bij de Data2Track Kennisbank. het is mogelijk een vraag te stellen of te zoeken naar onderwerpen via de inhoudsopgave.

 

Ook bereikbaar via onze website

De Kennisbank is ook direct bereikbaar voor FleetControl gebruikers buiten het platform om. Ga naar www.d2t.nl en scroll naar de ‘footer‘ onderaan de pagina. De tab ‘support‘ brengt u direct naar de Data2Track Kennisbank. Om de kennisbank in te zien dient u uw inloggegevens te gebruiken.

Regelmatige updates

De Kennisbank zal regelmatig worden ge-update met de nieuwste features van FleetControl, maar zullen we ook verder uitbreiden. Mocht u op- of aanmerkingen hebben op de Data2Track Kennisbank, dan horen wij dat graag! U kunt hiervoor contact opnemen met support@d2t.nl