Open je ogen, spits je oren,
ervaar wat intelligente voertuigcommunicatie voor uw organisatie kan betekenen.

Innovatief & efficiënt fleetmanagement

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om alle veranderingen bij te kunnen houden, is blijvende innovatie enorm belangrijk. Ook op gebied van fleetmanagement, want,  hoe efficiënter u uw fleetmanagement kunt inrichten, hoe beter uw logistieke organisatie verloopt. En daarmee kunt u kosten besparen én de concurrentie een stap voor blijven.

Data2Track biedt innovatieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke  voertuigcommunicatie oplossingen waarmee transporteurs en logistiek dienstverleners de inzet van mens en middel kunnen optimaliseren.

Waarom kiezen voor Data2Track?

Realtime inzicht in voertuiggegevens zoals brandstofverbruik, toerental of cruisecontrol. Een slimme rijstijl-assistent die uw chauffeurs  milieu- en kostenbesparend laat rijden. Mogelijkheden tot het uitlezen van Tacho gegevens.  Een urenmodule met automatische CAO verloning. Beschikbaar voor boordcomputers maar ook als App. Gemakkelijk koppelbaar met de meest gangbare TMS en planningspakketten.  Een intelligente portal waar data inzichtelijk en opvraagbaar is.  Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en onze oplossingen aanpasbaar voor uw organisatie. Met Data2Track kiest u voor een complete Fleetmanagement oplossing die constant in beweging en ontwikkeling is. En daar plukt u de vruchten van.

 

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Data2Track u kan bieden? Wij nemen graag contact met u op!

© 2016 Data2Track Webdesign door TODD Reclamestal