Integratiepartners

Data2Track heeft in samenwerking met Transport & Logistiek Nederland de TLN Uren app ontwikkeld. Deze handige urenregistratie app is speciaal ontwikkeld voor TLN Leden.

Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk. Met de TLN uren app kunnen chauffeurs activiteiten eenvoudig invoeren. Of het nu gaat om laden, lossen, tanken, wachten, pauzes, sanitaire stops of overnachten, het zit er allemaal op. Alle gegevens worden direct digitaal en real-time verwerkt in de TLN uren webportal. De vergoedingen worden automatisch volgens CAO berekend. Snel, simpel en doeltreffend.

Lees meer
TLN uren app sfeer foto

Een unieke samenwerking tussen Data2Track en Webfleet verenigd de sterkste gebruikerstoepassingen van beide oplossingen in één naadloos geïntegreerde omgeving en oplossing.

Keuzevrijheid in hardware en software zit in ons DNA en is belangrijk goed. In combinatie met naadloze interactieve datacommunicatie tussen de verschillende systemen binnen een transportorganisatie (TMS, salarispakketten etc.) maakt het een oplossing compleet, flexibel en efficiënt.

Digitale urenregistratie en ritlijstintegratie, telematica en trucknavigatie in één oplossing.

Lees meer
Webfleet device

TMS Interfaces

Data2Track is een interface specialist die dagelijks in contact staat met tal van TMS leveranciers. Wij bouwen samen met onze partners innovatieve oplossingen voor onze klanten. Bijvoorbeeld complexe ritlijstkoppelingen met maatwerk vragenpaden, volledig afgestemd op de workflow van onze gezamenlijke klant.

APS Interfaces

Optimalisatie van routes, efficiëntere ladingen en leveringen en verbetering en standaardisatie van processen. Data is de sleutel om dit soort processen in kaart te brengen. Data2Track heeft als interface specialist de tools in huis om met APS partners te koppelen.

HRM Interfaces

FleetTime, de digitale urenregistratiemodule van Data2Track heeft als salaris voorloop pakket alle functionaliteiten aan boord om data digitaal aan te leveren bij HRM / salariëring software.

Rijstijlcoaching

brandstofbesparing door verandering in rijgedrag met bijvoorbeeld rijstijlcoaching. Minder CO2 uitstoot en een veiligere werkomgeving voor chauffeurs. Data2Track werkt steeds vaker samen met partijen die zich hier in gespecialiseerd hebben, in opdracht van onze klanten.

Overig

Data2Track staat in verbinding, dat is onze kracht. Samen met onze partners maken wij dagelijks het verschil. Samen maken wij innovatieve oplossingen die de digitale processen bij onze klanten stroomlijnen.

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen