Er zijn verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan onze webportal FleetControl. Bedankt voor al uw suggesties en input.

1.0 Navigatietool

Vanaf nu is het mogelijk routes te tonen op de kaart d.m.v. de navigatie button. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze handige tool te gebruiken;

  1. Druk op de Navigatie button bij de kaartweergave Voer een adres of plaats in bij de start- en eindpunt Druk op navigeer.
  2. Druk op de Navigatie button bij de kaartweergave. Klik vervolgens op het gewenste voertuig (of op een POI) op de kaart om het startpunt in te vullen. Voer vervolgens het eindpunt in (of druk op een voertuig of POI) en druk op navigeer.

Tip: de getoonde routelijn is eenvoudig te verslepen mocht u via een andere route uw bestemming willen bereiken.

 

2.0 Werknemer- en opleggernamen tonen

Een tweetal extra filtermogelijkheden zijn toegevoegd bij de kaartweergave. Het is vanaf nu mogelijk werknemer- en opleggernamen te tonen in de voertuigenlijst.  De gewenste kolommen kunt u gemakkelijk aan- en uit zetten in het filtermenu.

  1. Open de kaart
  2. Druk op de Voertuigen button
  3. Druk op het tandwiel  icoon
  4. Selecteer de filter die u aan of uit wilt zetten.

 

3.0 Extra filtermogelijkheid ‘Vertraging’ in detailrapporten

Vertragingen van verzonden data tussen uw voertuigen en onze servers worden in de detailrapporten weergegeven met een (!) achter de tijdsweergave. Het was niet mogelijk de vertraagde data te filteren voor een beter overzicht.  Dit is inmiddels wel mogelijk.

  1. Open in de tab Rapporten een detailrapport
  2. Kies een voertuig/werknemer/kenteken en vul de ingangs- en einddatum in.
  3. Kies bij het Filter drop-down menu de optie ‘vertraging’
  4. Druk op uitvoeren