De nieuwe verbeterde Data2Track berichtenmodule is gelanceerd. Deze module vervangt de huidige berichtenmodule.

We hebben verschillende verbeteringen doorgevoerd en de module in een moderner jasje gestoken. Er zijn veel overeenkomsten met de bekende berichtenmodules van deze tijd, het voelt direct bekend aan. Daarnaast is de communicatie met de chauffeurs overzichtelijker en efficiënter geworden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden van de nieuwe berichtenmodule;

Algemene functionaliteit

Aan de linkerzijde zijn al uw actieve voertuigen of werknemers te zien. Druk op één van de voertuigen om direct een bericht te versturen in het berichtenvenster aan de rechterzijde. Of kies ‘groepen’ of ‘alle voertuigen’ om berichten te sturen naar meerdere chauffeurs tegelijk. Het rode icoon geeft aan hoeveel ongelezen berichten er nog zijn. Deze worden overigens altijd bovenaan de lijst geplaatst zodat u geen bericht mist. De datum geeft aan wanneer u voor het laatst een bericht van het desbetreffende voertuig heeft ontvangen.

berichtenmodule

 

Zoekfunctie

Aan de linker bovenzijde is een zoekfunctie beschikbaar om gemakkelijk het juiste voertuig te kunnen vinden.

Berichtenhistorie

Om de berichtenstroom overzichtelijk te houden tonen we de berichten van de laatste drie dagen. Door naar boven te scrollen in het berichtenvenster en op de ‘laad meer’ knop te drukken is het echter wel mogelijk om verder terug te gaan in de berichtenhistorie.

Ongelezen status

Het is mogelijk een door u gelezen bericht van uw chauffeur terug te zetten naar een ongelezen status. Dubbelklik hiervoor op het bericht.

Nogmaals versturen

Dubbelklik op uw eigen verzonden bericht om deze nogmaals te versturen.

Oude module

Middels het instellingen icoon is de oude module nog steeds (tijdelijk) beschikbaar.

Wij hebben geprobeerd de berichtenmodule zo compleet en efficiënt mogelijk voor u te maken, maar wellicht heeft u nog waardevolle suggesties. Hiervoor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.