Webfleet integratie

Data2Track heeft een uniek samenwerkingsverband met WebFleet Solutions, een van ’s werelds grootste leveranciers van telematica, dochterbedrijf van Bridgestone.

Keuzevrijheid in hardware en software zit in ons DNA en is belangrijk goed. In combinatie met naadloze interactieve datacommunicatie tussen de verschillende systemen binnen een transportorganisatie (TMS, salarispakketten etc.) maakt het een oplossing compleet, flexibel en efficiënt. De unieke samenwerking tussen Data2Track en WebFleet verenigd de sterkste gebruikerstoepassingen van beide oplossingen in één naadloos geïntegreerde omgeving en oplossing.

Neem contact op
Webfleet website

Webfleet architectuur

De Data2Track DriversApp incl. haar functionaliteiten is gebaseerd en geïntegreerd binnen de WebFleet architectuur. Voertuig locaties, routeplanning, gepersonaliseerde kaarten of rapportages zijn zichtbaar binnen de innovatieve SaaS oplossing van WebFleet. De DriversApp koppelt activiteit statussen terug binnen dit platform.

webfleet_saas

Hardware devices

WebFleet maakt gebruik van de ‘state of the art’ 8475 Driver Terminal welke ingericht is met de Data2Track DriversApp voor een zeer gebruiksvriendelijke ervaring voor chauffeurs. De terminal is uitgerust met Tom Tom Trucknavigatie, door de markt onofficieel erkend als meest betrouwbare navigatiesoftware. Meer informatie en technische specificaties over de terminal zijn hier terug te vinden.

WebFleet_dev_ritlijst

Tom Tom Truck navigatie

De Webfleet 8475 Driver Terminal maakt gebruik van Tom Tom Truck navigatie. De meest betrouwbare oplossing op het gebied van routeplanning en POI’s voor vrachtwagens. En vanuit de ritlijst-integratie met Data2Track is het de enige oplossing in de markt waarbij integraal vanuit een ritlijst genavigeerd kan worden met Tom Tom Truck navigatie. ‘The best of both breeds’ voor een optimale gebruikerservaring.

wfs-pro8475--truck-angle

Alles in één oplossing

Data2Track is sterk in het bouwen van interfaces. Onze ritlijst-integraties en de mogelijkheden dit persoonlijk, met de klant en haar workflow in het achterhoofd, in te richten zijn alom bekend in de markt. Webfleet Solutions, een van ’s werelds grootste leveranciers van telematica biedt een fantastisch platform, met innovatieve producten en diensten aan. Met de aanvulling van de Data2Track urenregistratie module, Tom Tom Trucknavigatie en de naadloze werking tussen al deze componenten in één pakket, is het met recht de meest complete ‘alles in één oplossing’ op de markt.

Data2Track trucks

Bekijk de datasheets

Benieuwd wat Data2Track en Webfleet voor uw organisatie kunnen betekenen?
Contact opnemen