Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track

Webfleet Solutions, een van ’s werelds grootste leveranciers van telematica en dochterbedrijf van Bridgestone, is een samenwerking aangegaan met Data2Track, software ontwikkelaar van geavanceerde fleetmanagement oplossingen. De samenwerking resulteert in een slimme en volledige fleet-oplossing die geschikt is voor middelgrote- tot grote transportondernemingen in het  wegtransport.

De bedrijven combineren hun sterkste gebruikerstoepassingen in één omgeving. Dat houdt in dat de  urenregistratiemodule en de ritlijstkoppeling (TMS interfaces) van Data2Track en de voertuigtelematica diensten (TomTom Truck navigatie, tachograaf, workflow-optimalisatie en datamining) van Webfleet Solutions in één oplossing aangeboden worden. Hiermee leveren de bedrijven een complete oplossing voor de uitvoering van transportactiviteiten en de automatisering van de bijbehorende processen.

Het partnerschap houdt onder andere in dat beide bedrijven elkaar zullen versterken op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop. De bedrijven committeren zich ook aan het leveren van wederzijdse technische ondersteuning en zullen op operationeel vlak afstemming bereiken om de dienstverlening aan transportorganisaties zo goed mogelijk te borgen.

Webfleet over de samenwerking

Sjors de Kruijf, Sales Director Benelux bij Webfleet Solutions, kijkt uit naar de samenwerking: “Data2Track is een belangrijke naam in het transportwezen en het heeft een uitstekende reputatie als het gaat om gebruiksvriendelijke urenregistraties en stabiele TMS koppelingen. Deze partnership laat zien dat zowel Webfleet Solutions als Data2Track onderkent dat een samenwerking enorm veel voordelen biedt voor de klant, en dat is in onze optiek essentieel voor groei en ontwikkeling in de transportbranche.”

Data2Track over de samenwerking

Jaap van Bussel, Business Development Manager bij Data2Track; “met deze samenwerking leggen we het fundament voor een ‘best-of-breed’ oplossing in de wereld van Fleet management. De jarenlange knowhow van Webfleet op het gebied van voertuig telematica en TomTom truck navigatie i.c.m. de flexibiliteit, app innovaties en service waar Data2Track bekend om staat, maakt deze gezamenlijke oplossing zeer krachtig en compleet. Hiermee maken we het verschil, wij zijn erg enthousiast”.

Over Webfleet Solutions – een dochteronderneming van Bridgestone

Webfleet Solutions is een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van telematica-oplossingen, gewijd aan wagenparkbeheer, voertuigtelematica en aangesloten autodiensten. Zijn belangrijkste Software-as-a-Service oplossing WEBFLEET wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast biedt Webfleet Solutions diensten voor de verzekerings-, verhuur- en lease-industrie, auto-importeurs en bedrijven die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel bedrijven als consumenten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en levert diensten aan automobilisten in meer dan 100 landen, waardoor zij het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk in de sector hebben net zoals een breed scala aan sectorspecifieke toepassingen en integraties van derden. Zijn klanten profiteren elke dag van de hoge normen op het gebied van betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van zijn ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde service, die in november 2018 opnieuw met goed gevolg werd geaudit.

Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, een leider in geavanceerde oplossingen en duurzame mobiliteit.

Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews. Meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA is te vinden op www.bridgestone-emia.com en in de perskamer van Bridgestone.

Over Data2Track

Data2Track ontwikkelt geavanceerde fleetmanagement oplossingen om logistieke processen te stroomlijnen. Data2track bediend al jaren lang vele middelgrote- tot grote transportondernemingen in binnen- en buitenland. Duizenden chauffeurs ervaren elke dag het gebruikersgemak van de DriversApp, al sinds 2012 één van de meest complete boordcomputer apps op de markt.

Onze kracht zit in samenwerking, in de uitwisseling en mining van data tussen de verschillende digitale systemen van de organisatie. De realisatie van een gestroomlijnde dataoverdracht tussen FMS, TMS of verloningspakket. Wij zijn open, benaderbaar en met in-house development zeer flexibel en snel met betrekking tot de realisatie van koppelingen. Altijd eenvoudig in dagelijks gebruik, maar zeer complex en innovatief op de achtergrond en in haar mogelijkheden. Wij zijn met recht uw assistent aan boord.

Ga voor meer informatie naar www.d2t.nl. Volg Data2Track op Linkedin.

Meer weten? support@d2t.nl of neem telefonisch contact op met de supportdesk 0031+342 40 42 50