Een flexibele aanpak voor elk project

Communicatie op persoonlijk niveau

Data2Track luistert, begeleidt en geeft advies. Uw project is persoonlijk, gericht op uw workflow en bedrijfscultuur. En dat willen wij zo houden. Daarom zijn wij altijd vrijwel direct bereikbaar en zijn wij flexibel in de aanpak van nieuwe projecten. Met aandacht voor de zaak, de juiste coördinatie naar een geslaagde implementatie.

Kennis, ervaring en een goed plan

Ja, we hebben de kennis, ja we hebben de ervaring en in de juiste verhouding. Onze mensen maken het verschil. De producten en diensten zijn soms complex, een goede samenwerking is vereist, evenals een goed plan en de bewaking hiervan. In nauwe samenwerking met u en uw andere leveranciers maken we dit haalbaar, daar zijn wij goed in.

Fasering met een helder doel

De implementatie van een project wordt opgeknipt in vier fases. Het einddoel is natuurlijk de uiteindelijke oplevering van onze oplossing. Een dergelijke implementatie duurt, afhankelijk van uw wensen, ongeveer drie maanden. In grote lijnen ziet de fasering er zo uit;

U heeft gekozen voor Data2Track. Een Open Project Plan wordt intern aangemaakt en taken, koppelingen, technische aanpassingen en andere bouwstenen worden besproken en verdeeld binnen het projectteam.

Het gehele project, onze aanpak en tijdsplanning wordt samen met u en uw back-officepartner (TMS) besproken en doorgenomen. Bij akkoord wordt het project operationeel in gang gezet.

Een eerste versie van de DriversApp, met daarin de gewenste functionaliteiten, wordt gebouwd door onze in-house developers.

De technische planning wordt afgewerkt, de (API) koppelingen worden ontwikkeld en uiteindelijk zal er een eerste werkende V1 versie van uw persoonlijke DriversApp getest worden.

De eerste versie van uw DriversApp is gereed om te testen.

Daar dient u de tijd voor te nemen om uiteindelijk Data2Track te kunnen voorzien van feedback voor de volgende fase.

De laatste aanpassingen worden doorgevoerd, vragenpaden, koppelingen en andere aanverwante zaken worden verder afgestemd en aan u teruggekoppeld.

De finale App-versie wordt opgeleverd en u kunt volledig aan de slag met uw DriversApp.

Uiteraard kunt u rekenen op heldere support, nu en later. Wij helpen u graag verder!

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen