FleetControl

FleetControl is het commando centrum van waaruit planners controle en inzicht hebben in het wagenpark. Bedoeld om overzicht te behouden, adequaat te kunnen schakelen en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Uitgerust met bijzonder veel aanpassingsmogelijkheden en uitbreidbaar met verschillende modules zoals de FleetTacho en FleetTime module. Een centrale plek waar data vanuit het verleden terug te vinden is maar ook real-time data op elk moment beschikbaar is.

De kaart is een onmisbare tool binnen FleetControl.

In één oogopslag zijn al uw voertuigen zichtbaar en eenvoudig benaderbaar via de uitgebreide berichtenbox. U heeft inzicht in snelheid, adressen, rij- en rusttijden, ETA’s en opvolgende adressen vanuit de ritlijst. In de rittenhistorie kunt u de ritten van uw chauffeurs nauwkeurig nalopen met een grafische animatie. U kunt eenvoudig POI’s instellen, voertuig locatie checks uitvoeren of bijv. snel een route plannen om uw chauffeurs te helpen.

Alle tools zijn voorhanden om snel en vanuit één weergave te handelen.

Overzicht creëren binnen een wagenpark kan al snel een complexe taak worden.

Daarom worden onze apps middels een AppID gekoppeld aan chauffeur, voertuig of beiden en zijn ze eenvoudig te beheren op de Device pagina. Eenvoudig gezegd; u kunt ten alle tijden zien welke chauffeur, op welk voertuig, met welke telefoon of tablet zich waar bevindt in real-time information en dit eenvoudig grotendeels zelf beheren. Maar ook diepere integratie met het toevoegen tachograafgegevens of opleggers behoort tot de eindeloze mogelijkheden.

Alle data gegenereerd door uw chauffeurs zijn real-time inzichtelijk, maar ook veilig opgeslagen en ten alle tijden opvraagbaar.

Handige rapport functies bieden uitkomst en zijn uitgebreid te filteren om gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Bijvoorbeeld detailrapporten waar per minuut de geografische data en ingevoerde activiteiten worden weergegeven, per voertuig, werknemer oplegger of kenteken. Start-stop overzichten, fiscale rapporten, tankrapporten of activiteitenoverzichten. Ze zijn per ingang en einddatum configurabel en beschikbaar wanneer u wilt.

De Data2Track TrackingApp is het mobiele verlengstuk van FleetControl gebruikers

Bent u onderweg, maar heeft u wel de controle en het overzicht nodig die u gewend bent van uw FleetControl omgeving? Dan biedt de Data2Track TrackingApp uitkomst. Ons fleet management systeem is een perfecte oplossing voor communicatie tussen kantoor en chauffeur. Beschikbaar op Android en IOS based smartphone of tablets en direct beschikbaar in de Play- of App store. Log in met uw gebruikersgegevens en u kunt onmiddellijk aan de slag. Snel en eenvoudig

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen