FleetTime

FleetTime geeft real-time inzicht in de gewerkte uren van uw chauffeurs. Nadat de chauffeur heeft ingelogd op de DriversApp kan hij eenvoudig activiteiten selecteren in het activiteiten scherm.

Laden, lossen, wachten, overnachten of tanken. Maar ook het aanmaken van bedrijfsspecifieke activiteiten behoort tot de mogelijkheden. Al deze data is real-time inzichtelijk in de FleetTime module aan de kantoorzijde op de tijdlijn, klaar om gecontroleerd of gewijzigd te worden en volgens CAO berekend.

In de vergoedingen tabel zijn per dag of week de gewerkte uren per chauffeur inzichtelijk.

De belangrijkste data is direct voorhanden. De bruto gereden uren, de netto uren, pauzes, laad en lostijden of wachttijden. Aan de hand van deze uren wordt de afwezigheidsvergoeding berekend volgens de voor u geldende CAO. In de handige vergoedingen toelichting kunt u gemakkelijk terugzien welke vergoedingen worden toegepast inclusief het tarief. Uiteraard worden eventuele wijzigingen in de CAO per jaar bekeken, gewijzigd en doorgevoerd.

Bijzonder aan FleetTime is de mogelijkheid normeringen aan bepaalde activiteiten te koppelen.

Dat houdt in dat er een maximale tijd voor een activiteit instelbaar is. Dreigt een activiteit langer te duren, dan wordt verzocht aan de chauffeur contact op te nemen met de planning, of er wordt automatisch een melding verstuurd.

Hiermee wordt onnodig tijdverlies voorkomen.

Het is mogelijk uw Transport Management Systeem te koppelen aan FleetTime.

Order gerelateerde gegevens zoals NAW- laad- en afmeldgegevens zijn hiermee direct inzichtelijk en geïntegreerd in de module. Alles in één overzicht voor efficiënt fleet management.

Na het controleren van de gewerkte uren zijn er verschillende rapporten beschikbaar met één druk op de knop.

Bijvoorbeeld weekoverzichten, 4-weken rapporten of maandrapporten. Per medewerker of voor alle medewerkers. Per e-mail of geëxporteerd naar uw salarispakket. En in verschillende formats zoals PDF, XML of CSV. Met FleetTime bent u van alle gemakken voorzien om zo efficiënt mogelijk uw urenregistratie uit te voeren.

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen