FleetTacho

Uw digitale tachograaf staat in verbinding met een geïntegreerde hardware box.

Deze staat op haar beurt in verbinding middels een bluetooth connectie met de DriversApp. Op deze manier kan de chauffeurskaart en het massageheugen worden uitgelezen en direct worden verwerkt op onze servers. Real-time zijn bijvoorbeeld rij- en rusttijden, resterende tijd en werktijden per medewerker beschikbaar en terug te zien in FleetControl.

Als logistieke organisatie bent u gebonden aan de regels voor rij- en rusttijden, vastgelegd in het Arbeidstijdenbesluit vervoer.

De digitale tachograaf geeft verplichte rij, rust en resterende tijden weer voor de chauffeur. Met de FleetTacho module is deze data rechtstreeks geïntegreerd in de DriversApp van de chauffeur en real-time inzichtelijk aan de kantoorzijde. Het totaaloverzicht geeft alle rij, werk en resterende tijden weer, maar ook dagelijkse rust, pauzes en statussen van al uw medewerkers in één helder overzicht.

Zo kunt u actueel inspelen op elke situatie.

Gemaakte overtredingen zijn gemakkelijk terug te vinden bij de overtredingen pagina.

Ingedeeld per medewerker of als bedrijf kan u bij een zelf instelbare periode zien wat er is gebeurd. Onderbroken rijtijd, overschrijding van de dagelijkse rijtijd en de dagelijkse rusttijd zijn per kolom terug te zien. Evenals de chauffeur en het bijbehorend chauffeurskaart nummer.

De chauffeurskaart en het massageheugen worden schematisch uitgelezen en versleuteld opgeslagen op onze servers.

Alle data is daarom altijd en overal inzichtelijk in onze web portal. Bij het remote download schema is precies te zien hoeveel bestanden er gedownload zijn, wanneer dit is gebeurd en om welke medewerker met chauffeurskaart nummer het gaat. Een overzichtelijke oplossing voor efficiënt fleet management.

Uw Fleetmanagement inzichtelijk. Data2Track helpt u op weg.
Contact opnemen