Elke dag werken wij aan vernieuwingen en verbeteringen van onze producten. Vanuit dat kader hebben we de eerste stappen gezet naar een nieuwe frisse look van onze webportal FleetControl. Stapsgewijs zullen we de functionaliteit en het design van FleetControl gaan verbeteren, zoals de nieuwe functiebalk bij de kaartfunctie.

 

De bekende grijze balk, gesitueerd onder de menu items, is verwijderd en de functionaliteiten zijn nu via geïntegreerde buttons terug te vinden bovenaan het scherm. De volgorde van de buttons is hetzelfde gebleven en uiteraard geeft de berichtenbutton nog steeds de ongelezen berichten weer. Het betreft hier puur een cosmetische aanpassing. Van links naar rechts betreffen het de volgende functies:

    Filter
   Voertuigenlijst
   POI (Points Of Interests)
   Ritten
   Berichten
   Locatiecheck
   Route

 

Wellicht zal u even moeten wennen aan de plaatsing van de nieuwe buttons, maar wij zijn er van overtuigd dat dit een goede eerste stap is naar een frisse nieuwe look voor FleetControl.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u natuurlijk telefonisch- (0031 (0)342-40 42 50) of per e-mail (info@d2t.nl) contact opnemen met Data2Track.