Welkom in de nieuwe notificatie module van Data2Track. Updates, storingen en andere meldingen zullen in de toekomst hier worden gecommuniceerd.

 

1.0 HTTP naar HTTPS

Momenteel is het mogelijk in te loggen via de huidige HTTP connectie, of via de nieuwe HTTPS connectie in uw inlogscherm. Ter verbetering van de snelheid van het platform en de beveiliging hiervan, hebben wij de nieuwe HTTPS omgeving ingericht. Voor de laatste updates en de snelste ervaring verzoeken wij u gebruik te maken van de HTTPS inlog mogelijkheid. Wilt u direct inloggen op HTTPS, gebruik dan altijd deze URL in uw webbrowser: https://d2t.azurewebsites.net

 

2.0 Notificatie module

Updates en storingen zijn terug te vinden in het notificatiemenu. Dit menu is gemakkelijk te vinden via het bel-icoon aan de rechter bovenzijde in FleetControl. In alle menu’s is het icoon zichtbaar. Bij elke nieuwe update, of bij een storing, zal in eerste instantie een pop-up worden getoond.

 

3.0 Tachograaf netwerk status

In de module FleetFMS is een extra status toegekend binnen de chauffeursopvolgingsrapporten. Een Netwerk status symbool geeft aan of het voertuig in de afgelopen 10 minuten communicatie heeft gehad met FleetControl.

 

4.0 Nieuwe voertuigtype icoon

Een nieuw voertuigtype icoon is toegevoegd en toewijsbaar. De trekkende eenheid.

Heeft u naar aanleiding van deze update nog vragen en/of opmerkingen, neem dan hier contact met ons op.