Data2Track breidt verder uit met een nieuwe projectmanager

Per 1 september 2021 gaan wij ons versterken met een nieuwe projectmanager, Jeff van Dulken. Wij hebben Jeff alvast, ter introductie, kort geïnterviewd.

Wie is Jeff?

“Ik ben 32 jaar jong, geboren en getogen in Barneveld en de nieuwste aanwinst bij Data2Track. Aanstaande vader, dat duurt nog een paar weken, BBQ fanaat en motorrijder.”

Kan je iets vertellen over je recente werkverleden?

“Ik ben werkzaam geweest bij BVA Auctions, het grootste online veilinghuis van Europa op dit moment. Daar heb ik 10 jaar projectmanagement gedaan, voornamelijk in de faillissementen tak.”

En nu aan de slag als Projectmanager bij Data2Track

“Ik wilde na 10 jaar dingen afbreken eens iets gaan opbouwen. Met faillissementen breek je een bedrijf van A tot Z af. Ik wil graag relaties gaan opbouwen, mooie projecten afleveren en constructief iets bijdragen voor bedrijven. Die kans is er nu bij Data2Track. De ervaring is er, enkel de branche is anders. Ik heb zelf veel affiniteit met ICT en de transportbranche lijkt me enorm interessant.”

Wat kunnen onze klanten verwachten?

“Een rots in de branding, steun en toeverlaat. Belt een klant, dan ben ik er, zijn er vragen dan los ik ze op. Kan ik ze niet oplossen, dan ga ik m’n best doen om een oplossing te zoeken. Ik wil dienstbaar zijn, klanten oprecht verder helpen en een band creëren. Daar draait projectmanagement om.”

Ken je ditje of datjes?

“Nee, wat is dat?”

Glas half vol, of leeg?     “Half vol, je kan altijd bijschenken…”

Dromer of realist?     “Realist”

Bellen of mailen?     “Bellen, 100%”

Impulsief of terughoudend     “Impulsief”

Meegaand of kritisch     “Meegaand”

Sneakers of nette schoenen     “Sneakers”

Welkom aan boord

“Dank je! Ik heb er heel veel zin in.”